Wie zijn wij ?

Meer dan 20 jaar ervaring op het dak en in de woningbouw
Theo Vissers startte in 2006 vanuit Groesbeek Vissers Bouw en Daktechniek en inmiddels zijn we gevestigd in Milsbeek (gemeente Gennep). Met meer dan 20 jaar ervaring in de dak- en bouwbranch zijn we sindsdien uitgegroeid tot dé specialist in het renoveren van daken, zink- en loodwerk, timmerwerkzaamheden, het uitvoeren van nieuwbouw en het begeleiden van bouwprojecten. Omdat Theo ook in drukke tijden zo persoonlijk mogelijk betrokken wil blijven bij zijn klanten, ondersteunt Roy van Gemert hem op kantoor. Hij is een betrouwbare compagnon met hart voor de zaak, die ook ervaren is in de bouw- en dakenbranche.

In 2019 richtten wij Daktechniek Nederland op, waarmee wij als binnendakisolatie-experts bijdragen aan het verduurzamen van de woningmarkt.

Kennis, ervaring en een kundig team
Ons team bestaat uit gediplomeerde vakmensen die het hele jaar door klaarstaan om onderhoud, reparaties of nieuwe projecten aan te gaan. De wens van de klant is altijd het uitgangspunt; we denken mee over mogelijkheden en komen met vooruitstrevende oplossingen voor uitdagingen op het gebied van bouw en daktechniek. Ons team heeft daarnaast relevante kennis over dakisolatie en duurzame oplossingen die naast praktisch en mooi zijn, ook energiebesparend werken, zoals binnendakisolatie of zonnepanelen. Binnen ons netwerk werken we samen met aanbieders van deze aanvullende mogelijkheden. Samen met Roy is Theo inmiddels ook eigenaar van Daktechniek Nederland BV, een bedrijf dat zich heeft gespecialiseerd in binnendakisolatie.

Snel inzetbaar, betrouwbaar en servicegericht
Door samen te werken met een groot aantal professionals is ons team uit te breiden wanneer dat nodig is. Zo kunnen we op meerdere locaties tegelijk bijspringen in noodsituaties zoals bij stormschade, of wanneer het druk is. U kunt er altijd op rekenen dat Theo persoonlijk betrokken blijft bij uw vraag en situatie.

Als erkend leerbedrijf geven wij daarnaast graag onze kennis en ervaring aan de volgende generatie door. De liefde voor ons vak staat centraal en dat zult u merken!
Naast onze service en onderhoudsdiensten voor particulieren bieden we ook onze vaste ketenpartners zoals woningcorporaties alle service en onderhoud van daken, aanbouwen en verbouwingen. Omdat we ervaren, flexibel en servicegericht zijn worden we steeds weer ingezet voor het renoveren of onderhouden van diverse wooneenheden en daken.

Woont u in de omgeving van Nijmegen, Arnhem of Doetinchem en zoekt u een betrouwbare vakspecialist voor uw dak, aanbouw of verbouwing? Neem gerust contact op!