Daktechniek

Op het dak voelen Theo en zijn medewerkers van Vissers Bouw en Daktechniek zich als een vis in het water. Zit u dus met een vraag over dakrenovatie, reparatie, onderhoud of andere mogelijkheden voor uw dak? Neem gerust contact op. We komen dan bij u langs om uw wensen en de mogelijkheden te inventariseren, zodat er een vrijblijvende offerte uitgebracht kan worden.

Dakrenovatie voor platte daken en hellende daken
Wanneer uw dak lekt of toe is aan vernieuwing of renovatie staat Vissers Bouw en Daktechniek voor u klaar. Of uw dak nu volledig vervangen moet worden of er een lek gedicht moet worden; met onze ervaring en vakmanschap kunnen wij u volledig ontzorgen. Van de dakpannen tot het zinkwerk en de isolatie: wij zorgen ervoor dat het dak boven uw hoofd goed functioneert en nog járen mee kan.

Dakreparatie
Is de dakbedekking verkeerd gelegd of zijn er dakpannen losgekomen, heeft uw dak schade geleden door een storm of is de afwatering van uw dak niet in orde? Wij zijn in geval van nood snel ter plaatse en bieden u de nodige hulp om uw schade te verhelpen en verdere kosten te beperken. Na een korte inventarisatie van de schade kunnen we vaak dezelfde dag nog repareren.

Nieuw dak of complete dakvervanging
Ook bij nieuwbouwprojecten of het vervangen van een compleet dak is Vissers Bouw en Daktechniek uw partner. We denken met u mee over eventuele wensen en behoeften en brengen onze ervaring en expertise met ons mee. Een dak moet veilig en duurzaam zijn, de stookkosten beperken en wellicht heeft u nog specifieke vragen. Graag denken we met u mee over de mogelijkheden.

Toevoegingen aan het dak
Voor het plaatsen van dakkapellen, dakramen (zoals FAKRO of VELUX), tuimelvensters of andere soorten beglazing of dakverbouwingen bent u bij ons ook aan het goede adres. Daarnaast staat ons ruime netwerk aan specialisten en vakmensen geheel tot uw beschikking; dus ook als u bijvoorbeeld over zonnepanelen of binnendakisolatie nadenkt, kunnen wij u daarover adviseren.

We werken uitsluitend met VCA gecertificeerd en vakbekwame mensen.