Service en onderhoud

Goed onderhoud is de beste preventie voor schade of problemen in de toekomst. Onze expertise helpt bij het onderhouden van een dak, uitbouw of aanbouw en levert de nodige service om uw huis in topconditie te houden.

Flexibel inzetbaar en snel
Wanneer u schade aan uw dak of woning heeft is het fijn als er snel iemand naar komt kijken. En nog fijner is het als het diezelfde dag nog gerepareerd kan worden. Ons personeel is ruim inzetbaar en op diverse locaties beschikbaar. Dat betekent dat we in het geval van een calamiteit zoals een storm die veel schade veroorzaakt, of wanneer u spontaan een lek of probleem ontdekt aan uw woning of dak, wij snel bij u zijn. Ook op drukke momenten en ook als u niet om de hoek woont.

Ketenpartners en particulieren kunnen op ons rekenen
Woningcorporaties en andere vaste ketenpartners rekenen niet voor niets op Vissers Bouw en Daktechniek voor hun service en onderhoud. Naast deze vaste onderhoudspartijen bieden we ook voor particulieren service en onderhoud voor daken, verbouwingen, aanbouwen en alles wat bij de schil van uw woning hoort.

Met meer dan 20 jaar ervaring in de bouw en op het dak weten onze medewerkers veel onderhoudskwesties of reparaties vakbekwaam, praktisch en duurzaam op te lossen. Na een vrijblijvende opname van de schade of benodigde werkzaamheden stellen we een offerte op en kunnen wij spoedig voor u aan de slag.